четвртак, 15 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

СВАШТА СЛОГА МОЖЕ! "Ласта" није хтела у РИКВЕРЦ, путници је погурали

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

На линији 363, аутобуског превозника Ласта на релацији Гроцка-Камендол- Живковац, сашоласком у 11. часова данас се десила једна занимљивост, односно квар возила којег су солидарношћу путници бар делимично отклонили.

Наиме, на раскрсници у Камендолу "Крајна јаруга", возач аутобуса није могао да "убаци у рикверц" јер је, вероватно дошло до квара на мењачу. Након више покушаја да аутобус убаци у рикверц, како би се окренуо и наставио даље ка релацији, односно ка Живковцу, путници су изашли напоље и погурали аутобус, како би дошло до заокрета.

Женско, мушко, младо, сви до једног су били солидарни и погурали аутобу овог аутопревозника како би сви могли даље да наставе ка крајњој дестинацији. Због више покушаја убацивања у брзину уназад, возач је практично истерао предњи крај аутобуса ван асфалта. Путници су се мало помучили да избаце аутобус на асфалт, али су на крају својом упорношћу ипак успели и "Ласта" је кренула даље. Да ли је возач успео на крајњој станици у Живковцу да поново окрене аутобус, нисмо сазнали.

 

ЕЖИ, Фото: Илустрација

Промо

Bg

Најчитаније