среда, 03 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Kim ima moćno oružje kojim može sve da nas pobije?

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Lekari u Seulu koji su pregledali dezertere iz Severne Koreje ostali su u čudu kada su u krvi jednog od njih pronašli antitela na antraks!

Kako pišu mediji, jedino moguće objašnjenje za to je da je muškarac bio u kontaktu s tom smrtonosnom bakterijom!

Ovo saznanje lekara potvrđuje dosad navodne izveštaje kako Severna Koreja razvija biološka oružja kojima može da preti komšijama, ali i svetu, s obzirom da biološka oružja mogu da se kombinuju s raketnom tehnologijom na velike udaljenosti.

Antraks je akutna zarazna bolest koju izaziva gram pozitivna, aerobna bakterija, bacilus antraksa. Većina oblika ove bolesti su smrtonosne i za ljude tako za životinje.

Za antraks postoji efikasna vakcina, a neki oblici ovog oboljenja dobro reaguju na antibiotsku terapiju. Do uvođenja i široke upotrebe efikasnih veterinarskih vakcina, antraks je bio fatalna bolest goveda, ovaca, koza, kamila, konja, svinja u celom svetu.

Prisutnost antitela otkriva kako je prebegli vojnik iz Severne Koreje bio izložen bakteriji, ali se nije razboleo, ili je možda bio vakcinisan.

- Potvrđujem da su u telu vojnika koji je iz Severne Koreje pobegao u Južnu Koreju krajem 2017. godine pronađena antitela antraksa, što je dokaz da Severna Koreja zaista ima opasan soj bakterije koji može da koristi smrtonosno oružje - izjavio je južnokorejski zvaničnik.

ALO! Izvor vesti

Промо

Bg

Најчитаније