понедељак, 08 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

"Strane službe umešane u ubistvo Ivanovića"

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Kako je dodao postoji mogućnost da je to učinila i neka albanska organizacija, u okviru nastojanja da se ukine Specijalni sud za ratne zločine OVK.

Šešelj kaže da je pažljivo biran trenutak ubistva, da se sve desilo na početku kampanje za gradske izbore na kojima se mnogo toga prelama i da se tek očekuje strano mešanje.

"Ja sam ubeđen da su stranci umešani. Nemoguće da američke tajne službe nisu znali šta se sprema, jer to je profesinalno ubistvo tu je bila potrebna logistika. Ubica nije bežao u pravcu Srbije, već unutrašnjost Kosova", rekao je Šešelj za "Pink".

On je dodao da je moguće i da je neka albanska organizacija, više ili manje bliska režimu u Prištini, ubila Ivanovića u sklopu opštih nastojanja da se ukune Specijalni sud za OVK u Prištini.

"Moguće je da Albanci stavljaju do znanja zapadu: 'ubili smo prozapadnog političara, nastavićemo da ubijamo jednog po jednog Srbina dok ne ukinete Specijalni sud za OVK'", naglasio je Šeselj.

Upitan da li postoji mogućnost da se uključi FBI, kako je Ramuš Haradinaj najavio, on je rekao da to nije nemoguće, ali da bi bilo bolje se napravi međunarodna komisija u kojoj će biti i "prijateljske zemlje".

"Pitanje je šta bi bio cilj FBI - da otkrije ili da dodatno zataška i usmeri istragu u pogrešnom pavcu", pita se lider radikala.

Govoreći o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića KiM koja je najavljena za vikend, on je rekao da predsednik tamo nije siguran, da će ga Srbi svojim telima braniti u srpskim sredinama, ali da nije siguran kada bude išao u unušnjost Kosmeta.

Kako će proći poseta, kako kaže, isključivo zavisi od toga šta žele međunarodne službe.

POVORKA PROŠLA KROZ GRAD Cela Kosovska Mitrovica izašla da oda počast Oliveru Ivanoviću!

MARKO ĐURIĆ NAJAVIO Predsednik Vučić u subotu i nedelju sa Srbima na Kosovu

Pored ovih velikana će počivati Oliver Ivanović

ALO! Izvor vesti

Промо

Bg

Најчитаније