петак, 26 фебруар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ПОЛУГОЛЕ ДЕВОЈЧИЦЕ СА БАЛКАНА НУДЕ СЕ НА ФЕЈСБУКУ: Завирите у стравичне групе које промовишу ИНЦЕСТ и ПЕДОФИЛИЈУ!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 
На "Фејсбуку" већ неко време, потпуно јавно и без икакве цензуре, постоје најмање две групе намењене корисницима са територије бивше Југославије, а које отворено промовишу и позивају на инцест, педофилију. Једна има нешто више од 1800 чланова, друга око две стотине, а приступ им је - ма шта вам год причали о сигурности на интернету и службама које надзиру садржај - застрашујуће једноставан. Најконкретније могуће речено - на два клика од било којег детета које се користи том друштвеном мрежом, налази се садржај од којег се одраслој особи окреће желудац. Новинарка Индеxа је, с лажним профилом без имало проблема и дословно једним кликом, стекла чланство у групи и провела неколико дана у комуникацији с члановима. Није било никаквог неповерења, никаквих провера, ничега. А сликовни материјал и текстуални садржај који уследи исте секунде по примању у чланство, а потом и поруке којима се чланови међусобно једни другима обраћају, настрани су и шокантни.
„Највише волим млађе од 13“, „Тко је од вас ј**** своју мајку?“, „Препричајте своја искуства с инцестом“, „Најслађе је између брата и сестре“, „Тражимо још један пар за инцест“, само су неке од објава на које онда чланови одушевљено и без имало задршке дискутују.
  Знатан део чланова групе има стваран профил, што се у неколико сати претраживања по интернету врло једноставно може утврдити. Но, прилично је забрињавајућ и још један тренд - у таквим групама по своју дозу пажње долазе девојчице из целе регије. Премда је по фотографијама апсолутно немогуће утврдити њихову доб, по порукама и коментарима које остављају, прилично је јасно да се ради о - деци. Оне ту објављују разголићене фотографије, траже спонзоре. С обзиром на то да чланство у групи чланови користе и како би се међусобно повезали, што се – након њиховог упознавања - касније одвија у приватним порукама и у стварном животу, можда је боље и не замишљати. Девојчице се нуде као у излогу, а остатак екипе бира... Како пише "Индеx" администратори група се мењају, али током тих неколико дана које је новинарка провела у групи изменило се њих троје-четворо. Реч је о девојци од двадесетак година из Београда, нешто старијој девојци српског порекла која живи у иностранству, Бошњаку који живи у Шведској и девојци која живи у околими Сиска.     (Еспресо.рс/ Индеx)

Промо

Bg

Најчитаније