уторак, 26 мај 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Шешељ почео да се преједа како полицајци не би могли да га изнесу из Магистрата и пошаљу назад у Хаг

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

ЗЕМУН - Одмах по вести да је Жалбено веће Хашког трибунала одлучило да лидер радикала буде враћен у притвор у Шевенингену, Војислав Шешељ је смислио посебну тактику да би то спречио. Он је наиме почео непрестано да једе, као би се што више угојио и отежао полицајцима да га однесу.

- Ја се нећу вратити сам у хашки казамат. Ако хоће, нек ме хапсе Александар Вучић и Томислав Николић, мада не верујем да ће они лично да дођу. Вучић може да носи дете, али мене богами не може, па ће морати да ангажује полицију и падобранце и коњицу. Али неће им бити лако да ме изнесу из Магистрата. Већ у току дана сам набацио пет килограма, а до краја дана очекујем да ћу имати барем 15 килограма више - изјавио је Шешељ између залогаја.

Према његовим речима, ако правна заврзлама потраје, за недељу дана биће дупло тежи, и како је рекао, нема тог полицајца који ће моћи да га изнесе из Магистрата у Земуну.

- Чак и када би успели да ме уз хиљаду мука подигну неће моћи да ме провуку кроз врата. Једино се мало плашим Жандармерије, они бију по леђима, то је добро познато и Вучићу и његовом брату Андреју. Али ја ћу им доскочити тако што ћу лећи на леђа, па ми неће моћи ништа - поручио је Шешељ.

 

(naša patka)

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније