среда, 27 мај 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

SEKS JE LEKOVIT: Dokazano je da utiče na rad mozga i lučenje hormona sreće, ali samo pod OVIM USLOVOM

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Dokazano je da seks utiče na rad mozga i lučenje hormona sreće i zadovoljstva, ali samo ako se radi o strastvenom odnosu bez ustručavanja.

Poznato je takođe da seks može da bude kvalitetan, samo ako oba partnera potpuno uživaju u njemu. Vođenje ljubavi, u stvari, predstavlja trenutke (ili sate) strasti kada se prepuštate emocijama i kada mnoge "maske" padaju, jer cilj je da uživate i vi i partner.


U tim trenucima, ako ste žena, zaista ne bi trebalo da obraćate pažnju na to kako izgledate, da li vam je kosa ofarbana, a noge sveže izdepilirane. Ukoliko ste muškarac, nemojte da razmišljate o tome da li vam je stomak veliki ili kosa predugačka, jer vaša partnerka u trenucima uživanja s vama na to neće obraćati pažnju.

Zbog različitih želja i potreba, komunikacija između vas dvoje takođe je veoma važna. Zato slobodno usmerite partnera, odnosno partnerku, na "pravi put" ili mu dajte do znanja koju pozu najviše volite.

Ako se posle seksa osećate opušteno i na usnama vam titra osmeh koji ne možete da skinete, ako ste prijatno umorni i iscrpljeni, znači da ste srećnik ili srećnica koja ima super seks.

Dnevno.RS! Izvor vesti!

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније