понедељак, 25 мај 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ISPUNJAVA SVE ŽENSKE PROHTEVE: Način na koji se RUKUJE SA VAMA otkriva kakav je LJUBAVNIK!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Pronaći dobrog ljubavnika je lakše nego ikad, a za veštine koje muškarac poseduje tokom ljubavne igre najmanje je odgovorna veličina njegovog penisa.

O izdržljivosti u krevetu više govori način kojim se rukuje sa potencijalnom partnerkom. Studija Nacionalnog univerziteta Čonam u Južnoj Koreji otkriva da su muškarci sa odlučnim i jačim stiskom prilikom rukovanja bolji ljubavnici.

Naučnici tvrde da povećanje snage mišića ruke za 18 odsto smanjuje rizik od erektilne disfunkcije. Ova pojava je povezana sa rastom testosterona koji i te kako utiče na performanse i čvrstinu penisa.

- Glavni zaključak studije se odnosi na činjenicu da muškarci sa slabijim rukama imaju mnogo veće šanse da u jednom trenutku svog života steknu erektilnu disfunkciju. Takođe, problemi sa erkecijom su često povezani sa uzrastom, nivoom hemoglobina u krvi, subjektivnim doživljajem sopstvenog zdravlja i fizičkom aktivnošću u poznim godinama - zaključak je autora studije.

U istraživanju je učestvovalo više od 1700 muškaraca starijih od 50 godina, kod kojih je posebno analizirano rukovanje, piše britanski Dejli Star. Merenjem jačine stiska, došlo se do zaključka da muškarci pokazuju tendenciju slabljenja sa godinama, a jedan od uzroka jesu bolesti kardio-vaskularnog sistema od kojih često erekcija zavisi.

Dnevno.RS! Izvor vesti!

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније