понедељак, 25 мај 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

NIJE VREDAN VAŠEG ZDRAVLJA: Ovaj TRIK donosi RAZORNI ORGAZAM, ali svaki lekar osuđuje takav MAZOHIZAM!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Da je to čista istina pokazuje novi "trik" koji kruži internetom, a sve je počelo od jedne žene koja je izjavila da je našla način da doživi najintenzivniji orgazam u životu, i to bez partnera.

Nazvala ga je "pišgazam" i moguće je da imate neku ideju o čemu se radi - o "orgazmu" koji se dešava kada dugo odlažete mokrenje pa napokon posetite toalet.

Uzbuđena devojka je podelila svoju caku, a žene su ili potvrdile njeno iskustvo ili poletele da i same probaju. I u tren oka stvorila se armija žena koje se trude da satima odlažu potrebu za mokrenjem u nadi da će "orgazam" biti jači.

- Kunem se, posle svakog "pišgazma" se tresem minutima i sva se naježim. Bolje je od svakog orgazma - kaže jedna žena na forumu "Reddit".

A ludilo je uzelo toliko maha da su se oglasili i lekari.

- Ovo je više nego budalast potez. Ako zadržavate mokraću, osuđujete sebe na infekcije urinarnog trakta, a na duže staze i oštećenje bubrega - upozorava Kler Morison, ginekolog.

A da li je jedan "orgazam" koji čak to i nije vredan toga? Mi kažemo da nije, međutim, žene i dalje nastoje da što duže odlože posetu toaletu.

Dnevno.RS! Izvor vesti!

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније