понедељак, 25 мај 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

AKO STE SE NEKADA PITALI: Evo šta se dešava ženama tokom ORGAZMA (VIDEO)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Materica i grlić materice se podižu i idu unazad ka unutrašnjosti. Na ovaj način vagina postaje duža, odnosno, dublja. Puls se ubrzava, a raste i telesna temperatura žene, koja dovodi do pojačanog znojenja. Bradavice postaju tvrde, a oštro oko može primetiti da čak i koža žene počinje da sjaji. Neke žene pocrvene u licu, a vidi im se crvenilo i na vratu i grudima.

Ovaj obrazovni snimak napominje da je klitoris važan ukoliko želite da dovedete žene do orgazma. Moguće ga je stimulisati rukom, ustima, vibratorom ili penisom. Penetracija svakako znatno pojačava uzbuđenje.

Orgazam nastupa na vrhuncu uzbuđenja, kada se čitav polni organ žene ritmično steže i opušta. To može da traje od desetak sekundi do čitavog minuta. Sve je propraćeno drhtanjem tela, znojenjem i uzdasima.

Posle toga, žena oseća potrebu da se odmori od užitka. Ukoliko je uzbuđenje bilo veliko, žena je spremna za "još jedan krug". Tada dolazi do fenomena zvanog "višestruki orgazam". Međutim, neke žene mogu da dožive i više manjih orgazama tokom jednog seksualnog odnosa. Sve zavisi od senzibiliteta žene. A evo kako je to sve objašnjeno u edukativnom animiranom snimku.

Dnevno.RS! Izvor vesti!

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније